HŠK Zrinjski-FK Leotar uživo iz Ortiješa

Posljednja pripremna utakmica HŠK Zrinjski pred proljetni dio prvenstva. Protivnik je trebinjski Leotar, a igra se na stadionu u Ortiješu pred za sada par stotina gledatelja, prisutna je i poveća grupa Ultrasa.

Zrinjski nastupa u sastavu:

Hadžić, M. Sušić, Šunjić, Ivanković, Žuržinov, Zadro, Bobby, Žižović, Dragičević, Stojanović i Kordić.

3.minuta Stojanović za Kordića, umalo pored gola.

8. minuta utakmice. Odličan prodor Stojanovića i Žuržinova po lijevoj strani. Žuržinov nabacuje na desetak metara od gola do Bobby-ja koji je neprecizan.

17. minuta utakmice. Ponovno je Bobby imao dosta dobru priliku, ali je završnica bila dosta loša.

18. minuta utakmice. Odličan prodor Dragičevića, ali branic Leotara par metara od gola uspijeva presjeći loptu. Ne prestaje navijanje Ultras-a, koji su se u dosta dobro broju okupili na tribinama.

21. minuta utakmice. Ponovno je Bobby bio u idelanoj situaciji da postigne pogodak. Nakon neuspjelog zaleđa od strane gostiju ka golu Leotara krenuo je Bobby koji iako je imao Kordića i Dragičevića na desnoj strani dosta loše šutirao dva puta. Točnije golman Leotara je obadva udarca obranio.

28. minuta utakmice. Prvi udarac na gol Zrinjskog. Slobodan udarac sa desne strane izveo je napadač gostiju, a uspješno intervenirao golman Hadžić.

29. minuta. Vodstvo gostiju od 0:1. Napadač gostiju glavom je pogodio nebranjeni dio Hadžićevog gola.

34. minuta utakmice. Neprecizan šut gostiju prema golu Plemića. Rezultat je i dalje 0:1 za goste iz Trebinja koji u ovim trenucima imaju više od igre.

35. minta utakmice. Leotar je imao još jednu idealnu priliku, ali golman Zrinjskog Hadžić je ovaj put odlično intervenirao. Oko stotinjak Ultras-a i dalje su najbolji akter na utakmici.

42. minuta utakmice. Odličan šut gostiju prema golu Zrinjskog i još bolja obrana golmana Plemića Hadžića.

43. minutiu utakmice. Prva  izmjena na utakmici. Redove Plemića napustio je Bobby, a umjesto njega u igru je ušao Pavle Sušić.

44. minuta utakmice. Odličnu priliku za izjednačenje imao je Dragičević čiji je šut završio u korneru.

Poluvrijeme 0:1.

Počeo drugi dio, bez promjena u Zrinjskom, prva prilika za Plemiće Kordić puca preko gola.

Šansa za goste, opet je Hažić dobro intervenirao.

51. minuta utakmice. Ponovno šansa za goste, ali ovaj put udarac odlazi pored gola Plemića.

55. minuta utakmice. Zrinjski igra sa igračem manje jer je direktan crveni karton dobio obrambeni igrač Zrinjskog Toni Šunjić. Nakon pogršenog dodavanja Šunjiću nije preostalo ništa drugo nego da rukama ruši napadača Leotara. Sasvim zasluženo Šunjić dobiva crveni karton. Nakon toga Leotar promašuje slobodan udarac. U igru ulazi i Josip Aničić. U dogorovu dvaju trenera Aničić ulazi umjesto Šunjića.

58. minuta umjesto Žižovića ulazi Afadize.

75. minuta. Mario Ivanković spašava povećanje rezultata. Nakon dobro šuta napadača Leotara, siguran gol spašava Ivanković koji blokira udarac.

79. minuta utakmice. Prva dobra akcija nogometaša Zrinjskog. Po lijevoj strani odlično su odigrali Žuržinov i Stojanović, ali su u završnici bili neprecizni.

83. minuta. Udarac nogometaša Leotara, ali golman Plemića je siguran.

84. minuta. Zbog prigovora sucu nogometaš Zrinjskog Žuržinov dobiva žuti karton. Gledatelji polako napuštaju stadion u Ortješu vidno razočarani zbog dosta loše igre Zrinjskog.

86. minuta. Sudac Buljan pokazuje još jedan žuti karton nogometašima Zrinjskog. Ovaj put požutio je Ivanković.

Kraj 0:1.