FOTO  HŠK Zrinjski - FK Drina 1:1

HŠK Zrinjski, fk drina

Po lijepom vremenu utakmicu je pratilo oko 1500 gledatelja. Već na samom početku Zrinjski je imao dvije prilike, prvo je u drugoj minuti pokušao Muminović a u 5. Stojkić ali lopta odlazi iznad gola.  Igra se uglavnom odvijala na polovici Drine. U 34.minuti Todorović šutria sa 20metara, golman gostiju loše reagira, a na odbijanac se ne snalazi najbolje Nikolić te lopta odlazi pokraj gola.

Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 0:0.

Zrinjski je vodstva došao u 59. minuti preko Muminovića, a samo pet minuta kasnije poravnao je Mrkaić. Nakon toga Zrinjski je bezuspješno napadao, a gosti su disciplinirano branili. Što se utakmica bližila kraju, igra Zrinjskog je bila nervoznija, i pokušavalo se dugim loptama koje je obrana Drine čistila. Na kraju gosti su mogli do punog plijena, jer su u zadnjim minutama promašili dva čista zicera. Završilo je 1:1, a gledatelji su Zrinjski ispratili zvižducima za današnju slabu igru, i ovo je drugi neuspjeh u posljednjh nekoliki dana na domaćem terenu.

Ultarsi su na kraju utakmice skandirali  ime bivšeg trenera, a priključila im se i zapadna tribina.

HŠK Zrinjski: Dujković, Radulović, Radeljić, Muminović, Pehar (45.Dedić), Šćepanović (75.Crnov) , Stojkić, Todorović, Stojanović, Mevlja, Nikolić (45. Kordić).

FK Drina: Maksimović, Filipović, Ćulibrk, Kikić, Mrkaić, Vasić, Memović, Ilić, Đerić, Bošković, Blagojević.

Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.info