FOTO  HŠK Zrinjski - FK Borac 0:0

zrinjski - borac

Prisutni gledatelji mogli su vidjeti otvorenu utakmicu s obje strane. Prvu veliku prigodu na utakmici ima je Zrinjski, preko Bilbije, ali vratar Borca, Trkulja odlično brani. U 14. minuti ponovno su Plemići imali odlične dvije prigode. Prvo Guberac izbacuje u korner, a zatim i Trkulja odlično brani.

Tijekom prvog poluvremena i gosti iz Banja Luke su imali nekoliko poluprigoda, a u 34. minuti prvi žuti karton na utakmici dobio je nogometaš Zrinjskog Perišić. U 37. minuti sudac utakmice žuti karton pokazuje i nogometašu Borca, Ojdaniću.

U završnici prvog dijela utakmice HŠK Zrinjski je prijetio, ali vratar Borca Trkulja, izlazio je kao pobjednik, te se na odmor odlazi rezultatom 0:0.

U 51. minuti bilježimo odličan šut Todorovića koji na žalost navijača Zrinjskog odlazi preko vrata gostiju iz Banja Luke. U 55. minuti umjesto Perišića kod Zrinjskog ulazi Čavar. U 65. minuti nova izmjena kod Zrinjskog. Umjesto Handžića u igri je Mrkajić.

Od 73. minute umjesto Čirjaka ulazi So, u igru kod Zrinjskog. U 74. minuti odlična prigoda za goste. Kunić izlazi sam pred vratara Zrinjskog Pirića, koji odlično intervenira.

U 82. minuti kod Borca požutio je Galešić zbog nesportskog ponašanja, a u 84. minuti žuti karton dobio je i nogometaš Zrinjskog iz Sjeverne Koreje So.  U 91. minuti utakmice žuti karton kod Borca dobio je vratar Trkulja.

Do kraja utakmice rezultat je ostao 0:0, a ekipa Zrinjskog sa ovim bodom i dalje drži prvo mjesto sa osvojenih 28. bodova, dok je Borac skupio 17 bodova.

HŠK ZRINJSKI MOSTAR: Pirić, Barišić, Čirjak, Handžić, Stojkić, Todorović, Perišić, Jakovljević, Katanec, Filipović, Bilbija.

FK BORAC BANJA LUKA: Trkulja, Galešić, Ojdanić, Kunić, Radulović, Dujaković, Karić, Danilović, Janičić, Guberac, Zekanović.

Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.info