FOTO/VIDEO  HŠK Zrinjski: Favorit uvijek ne pobjeđuje, s vjerom i uz navijače do pobjede

Stadion HŠK Zrinjski, Liga prvaka, uefa liga prvaka, HŠK Zrinjski - NK Maribor , NK Maribor

U prostorijama kluba održana je konferencija za medije na kojoj su pristustovali trener Branko Karačić te kapetan Pero Stojkić.

"Dobili smo izuzetno teškog i kvalitetnog protivnika u ovoj utakmici, sigurno da im igrački kadar je na visokoj kvalitetnoj razini.. Drugo pretkolo lige prvaka, cijenimo ih , poštujemo znamo koje rezultate ostvaruju što u Sloveniji što u Europi kroz Ligu prvaka i Ligu UEFE.  Isto tako znam da su pod pritiskom i imaju ulogu favorita, i znamo što bi moglo zadesiti Maribor ako ne prođe ovo 2.prekolo lige prvaka. Mi apsolutno znamo njihove vrijednosti i kvalitete. Favorit uvijek ne pobjeđuje i mi ćemo maksimalnim respektrom dočekati maribor. Sa vjerom da ćemo napraviit rezultat protiv Maribora za revašn susret"

Utakmica drugog pretkola Lige prvaka između Zrinjskog i Maribora igra se u utorak na stadionu pod Bijelim brijegom u 19:30 sati.

Prema informacijama iz kluba očekuje se dolazak oko 700 navijača Maribora popularnih Viola. Utakmicu u Mostaru će pratiti i izbornik Slovenije Srećko Katanec.

HERCEGOVINA.info