HŠK Zrinjski dovodi Simeunovića i Popovića

...za licenciranje postalo jasno da će Zrinjski u slaganje momčadi morati krenuti brže nego što se mislilo, budući da će nova sezona za mostarski klub početi dvadesetak dana ranije, odnosno već 4. srpnja utakmicama prvog pretkola Europske lige.

Iako smo očekivali da će se rubrika „došli" početi popunjavati tek nakon što se dobrano popuni ona „otišli", jučer Dnevni list saznaje da je Zrinjski već dogovorio dolazak dva igrača Travnika, tako da Nebojšu Popovića i Denija Simeunovića već sada možemo karakterizirati novim igračima mostarskog kluba, iako će to jasno, službeno postati tek kada stave potpise na ugovore.

Riječ je o dvojici ofenzivaca rođenim 1992. godine - Popović je Vukovarac koji je u Travniku od zimskog prijelaznog roka 2011., a u netom završenoj sezoni je postigao šest prvenstvenih pogodaka. Simeunović je, pak, rođen u Zagrebu, a u Travnik je stigao prije dvije godine. U sezoni iza nas je postigao dva pogotka, a jedan od njih u proljetnom trijumfu Vezira Pod Bijelim brijegom.


Branko Karačić (ne) ostaje

Zrinjski bi pripreme za slijedeću sezonu trebao početi već za petnaestak dana, ali još uvijek nije poznato tko će Plemiće povesti u te pripreme. Naime, Branko Karačić je početkom travnja dogovor sa Zrinjskim postigao samo do kraja sezone, a prema našim informacijama, danas bi trebalo biti poznato hoće li ostati na klupi Mostaraca. Podsjetimo, Karačić je nasljednikom Dragana Perića imenovan dva dana uoči uzvratne utakmice polufinala Kupa protiv Željezničara (0:2), a u dvanaest utakmica je upisao dvije pobjede, četiri remija i šest poraza.