HŠK Zrinjski : Dođu i ovakve utakmice, okrećemo se Sarajevu

Zrinjski-Slavija
remena za očajavanje nema previše jer već u srijedu čeka novi duel - Pod Bijeli brijeg u Kupu stiže Sarajevo.

Goran Karačić je tek u 9. kolu pokleknuo..., i to dva puta. I to se nekada moralo dogoditi, a neka mala utjeha Plemićima činjenica je da su postavili novi rekord sa početne 743 minute sezone bez primljenog pogotka. Prethodno Borcu, a računajući i proljeće, nanizano je 12 prvenstvenih utakmica bez poraza, a zanimljivo da je u prošlosezonskom porazu na Gradskom stadionu na klupi domaćih tada sjedio aktualni strateg Zrinjskog, Vinko Marinović..., a on nakon subotnjeg poraza nije mogao biti zadovoljan.

- Nismo odigrali kako smo trebali, rekao je, pa dodao: Primili smo dva gola, pred kraj smanjili rezultat (pogodio Šćepanović, op. a.), ali do boda ipak nismo mogli. Što se može, dođu i takve utakmice.

Prvi poraz, izuzev udara na atmosferu, ne bi trebao previše toga promijeniti. Marinovića nije previše zabolio prekid niza neporaženosti kao takav...

- Nije toliko važno što smo nakon osam vezanih utakmica primili gol, po meni je jedino bitno da smo izgubili.
Očajavati neće imati kada, već u srijedu u Mostaru se igra 1/16 finala Kupa, a u toj jednoj utakmici protivnik je Sarajevo.

- Važna utakmica koja dobiva na težini zbog toga što se u ovoj fazi Kupa igra samo jedna. Moramo vidjeti u kakvom je stanju kadar i odlučiti se za najbolje. Laštro se žalio na problem, pa ćemo još vidjeti, zaključio je strateg Plemića koji je od dolaska na klupu izgubio samo tri utakmice - prošle sezone na Koševu protiv Sarajeva, u Europi protiv Širaka i sada protiv Borca, dok je ispadanje u polufinalu Kupa prošle sezone došlo nakon dva puta 0:0 i lošijeg izvođenja jedanaesteraca.

Dnevni list