HŠK Zrinjski: Dođi i podrži!

HŠK Zrinjski, titula, Mostar

U taboru aktualnog prvaka već razmišljaju o zeničkom Čeliku koji na megdan Zrinjskom stiže za 14 dana. Zeničani su jedna od ekipa koje će se grčevito boriti za opstanak u najvišem rangu bosanskohercegovačkog nogometa te ukoliko Plemići budu na svojoj uobičajenoj razini, pobjeda ne bi smjela doći u pitanje.

Sukladno renomeu kluba, ali i dosadašnjim izdanjima ekipe, navijači i ove sezone očekuju borbu za titulu prvaka. Titulu koja ove sezone znači čak i više nego prethodnih s obzirom da je UEFA najavila da će od naredne sezone biti primijenjene promjene u formatu kvalifikacija za najelitnija europska natjecanja.

No, kako do titule? Uz dosadašnju igru s nešto boljom realizacijom, Zrinjski ima velike izglede da obrani titulu. Konkurencija u vidu sarajevskih klubova je uvijek prisutna, no tu su ove godine i Mladost DK te Široki Brijeg koji zasigurno gaje ambicije da pomrse račune onim najboljim. Prethodne dvije domaće utakmice Zrinjski je odigrao pred nešto više od tri tisuće gledatelja koji su stadion mogli napustiti zadovoljni s obzirom da su Plemići obje utakmice pobijedili rezultatom 1:0.

Kad dođe vrijeme utakmice s Čelikom, proći će već dugih mjesec dana bez domaće utakmice za HŠK Zrinjski. Prilika je ovo da se sa stadiona HŠK Zrinjski u regiju još jednom pošalju najljepše slike, ispriča još jedna lijepa priča te ucrtaju neki novi putevi za budućnost.

Titula u Mostaru i ove godine? Da, ali uz tvoju pomoć! Napunimo stadion i povedimo Zrinjski do nove pobjede!

"..nek' se zna da u njemu vojska Ultrasa vlada.."

HERCEGOVINA.INFO