FOTO  HŠK Zrinjski: Dat ćemo sve od sebe kako bi pobjedili Čelik

Vinko Marinović, HŠK Zrinjski, FK Čelik
Povodom toga danas je na stadionu HŠK Zrinjski održana tiskovna konferencija na kojoj su se nazočnim novinarima obratio šef struke Plemića Vinko Marinović

"Prošlo kolo smo imali derbi sa Širokim u kojem nismo uspjeli doći do pobjede. Sada nas ponovno očekuje derbi, ovaj put sa Čelikom iz Zenice, i nadam se da ćemo odigrati kvalitetno. Dat ćemo sve od sebe i pokušati doći do pobjede pred našim navijačima od kojih sigurno očekujem da nas podrže kao i u prethodnim utakmicama", kazao je Vinko Marinović i nastavio:

"Čelik iz Zenice nije ni malo bezazlen protivnik što pokazuju i njihovi dosadašnji rezultati. Jedna kompaktna i dobro organizirana momčad sa veoma pokretljivim srednjim redom i brzim napadačima".

Na pitanje o sastavu momčadi šef struke Plemića dodaje: "Svi u momčadi su zdravi i spremni za okršaj sa Čelikom iz Zenice, Promjena će biti u sastavu , ali još uvjek nisam odlučio definitivno, ali tko god bude istrčao na travnjak mora ispuniti naša očekivanja a  očekivanja naših  su osvajanje nova tri boda".

Utakmica HŠK Zrinjaki-NK Čelik igra se sutra ( petak) s početkom u 19. sati.

HERCEGOVINA.info