HŠK Zrinjski: Dat ćemo sve od sebe da slavimo i obradujemo Ultrase

zrinjski-zvijezda
Što se utakmica bliži euforija je veća, i uskoro će cijeli grad biti na nogama.

Evo što su na naš portal rekli pojedini nogometaši HŠK Zrinjski uoči utakmice.

Ivan Crnov: Mislim da će biti  utakmica teška i tvrda jer su očekivanja jako velika, ali ako mi uđemo u utakmicu hladne glave, motivirani iako  pokažemo dozu čvrste igre nadam se da neće doći u pitanje ime pobjednika susreta. Pozivam sve navijače, ljubitelje HŠK Zrinjskog da dođu u što većem broju na stadion, i da ovaj derbi bude još bolji, ljepši i da bez ikakvih incidenata uživamo u nogometu!

Pero Stojkić: Čeka nas vrlo tšska utakmica, znam što nosi derbi. Mislim da smo svi maksimalno spremni i da čekamo 17- sati da izgorimo za pobjedu i 3. boda u što i ne sumnjam. Ovom prilikom pozvao bih sve najviče da nas nose i da zajedno sa njima dođemo do velike pobjede!

Stevo Nikolić: Očekujem veoma kvalitetnu utakmicu. Također očekujem i našu pobjedu jer smo objektivno kvalitetnija ekipa. Ako uđemo ozbiljno u utakmicu i ispoštujemo dogovor iz svlačionice, mislim da tri boda neće doći u pitanje. Još kada na to sve dodamo podršku od Ultrasa, a sigurno će biti najbolja do sada, dobra igra ne bi trebala da izostane. Ovim putem pozivam sve ljude koji vole HŠK Zrinjski,da dođu i podrže nas kao nikada do sada.

Aleksandar Radulović: Prije svega drago mi je što ću igrati takav jedan derbi, jer sam do sada samo gledao na tv-u i slušao od bivših suigrača u Borcu Žižovića i Žuržinova kaka je ambijent, atmosfera u gradu, na tribinama, a pogotovo na terenu. Mislim da je Velež dobra ekipa što pokazuju i njihovi rezultati do sada, ali svakako da sam mišljenja da se nas sve pita u ovoj utakmici, jer ako budemo na pravom željenom nivou, uz mksimalnu borbu svakog igrača da možemo i moramo do pobijede. U ime svoje i mojih suigrača mogu da kažem da ćemo dati sve od sebe da pobijedimo gradskog rivala i obradujemo Ultrase.

Matija Katanec: Evo spremni smo svi za sutrašnji derbi, meni osobno prvi i s nestrpljenjem ga očekujem, a vjerujem da i moji suigrači isto. Vjerujem da ćemo ostvariti pozitivan rezultat da poslije utakmice možemo bit svi zadovoljni. Ne znam ništa o protivniku, ali mi trebamo gledati samo sebe bez obzira s kim igramo i jedino tako možemo pobjediti. Pozivam sve navijače i simpatizere kluba da nas dođu u što većem broju podržat i da svi zajedno dođemo do pobjede.

HERCEGOVINA.info