HŠK Zrinjski: Brković izgubljen za proljeće

zrinjski-sarajevo
Njegova zabrinutost se pokazala opravdanom, budući da prve liječničke prognoze otkrivaju da su 29-godišnjem braniču stradali ligamenti koljena, zbog čega je proljetni dio sezone za njega završio i prije nego što je počeo, a tek će detaljne pretrage otkriti koliko je ozljeda zapravo ozbiljna, odnosno hoće li se stanka produžiti i za start sljedeće sezone, budući da ova završava za samo dva i pol mjeseca.
Podsjetimo, Brković je jesenas bio jedan od standardnijih igrača u Karačićevom kadru. Minutažu je skupljao u 21 od 26 utakmica, u svim kao starter, a u ogledima kojima nije igrao Karačić je na desnom boku koristio Milana Muminovića ili Daniela Graovca.
Zbog Brkovićeve ozljede prvi izbor na desnom boku trebao bi postati Ivo Zlatić, igrač koji je iz Branitelja vraćen kako bi Brković dobio ozbiljnijeg konkurenta nego što ga je imao jesenas, osim ako se Pod Bijelim brijegom ne odluče opet okrenuti tržištu te pokušaju dovesti nekog od slobodnih igrača na istom.

Zoran Brković je počeo u 21 od 26 utakmica, a u ogledima kojima nije igrao Branko Karačić na desnom boku je koristio Milana Muminovića ili Daniela Graovca

U proljetnoj premijeri protiv Viteza Branko Karačić će najviše problema imati u zadnjoj liniji, budući da je osim Zorana Brkovića ozlijeđen i Toni Pezo, zbog žutih kartona neće biti ni Ante Radeljića, dok će Daniel Graovac moći igrati samo za zaštitnom maskom.

Dnevni list