HŠK Zrinjski: Apel navijačima - Nulta tolerancija na korištenje pirotehnike

Istogprotivnika ćemo susresti u prvoj ovosezonskoj utakmici u Mostaru.
Bit će to prva od, svi smo uvjereni, dvije europske utakmice koje će se igrati u Mostaru u razmaku od samo nekoliko dana, tako da svi zajedno moramo biti sretni i ponosni što HŠK Zrinjski nakon tri godine opet sudjeluje u natjecanjima pod okriljem UEFA-e.
Osim toga, više smo nego zadovoljni što se zabrinutost delegata utakmice u Andori, gospodina Teuvoa Holopainena iz Finske, pokazala potpuno neopravdanom, jer su naši navijači i u toj utakmici pokazali koliko vole svoj klub. Iskreno vjerujemo da će isti slučaj biti i u uzvratnoj utakmici protiv UE Santa Colome, baš kao i u svim sljedećim europskim utakmicama, odnosno da neodgovorni pojedinci svojim ponašanjem neće pokvariti lijepe europske večeri koji su pred nama.

Naime, svima je poznato da UEFA ima NULTU TOLERANCIJU NA KORIŠTENJE PIROTEHNIKE, a toga su, sigurni smo, najviše svjesni naši vjerni navijači, koji, također smo uvjereni, neće dozvoliti korištenje iste, budući da bi zbog toga HŠK Zrinjski mogao snositi posljedice.
HŠK Zrinjski će, pak, sa svoje strane uraditi sve kako bi organizacija europskih utakmica bila na željenoj razini.
Hvala i vidimo se u četvrtak na tribinama, kada ćemo, u to smo uvjereni, zajedno proslaviti ulazak u drugo pretkolo Europske lige.