HŠK Zrinjski: Ako želimo u Europu nužna su pojačanja

U pripremnim utakmicama Zrinjski nije briljirao, poražen je od Branitelja,Šibenika i Leotara, nakon čega je stigla pobjeda protiv Brotnja 4:2, te remi u posljednjem susretu protiv Slavije 1:1.
O tome koliko je zadovoljan pripremama,  i je li početnih 11 protiv Slavije zapravo početnih 11 protiv Travnika, za sportsport.ba Slaven Musa kaže:

''Kako se bliži start prvenstva, mi izgledamo sve bolje.Slavija je bila pravi test i možda je dobro što nismo iskoristili sve prilike, neka nam se to vrati u prvenstvu. Što se tiče sastava tu nije bilo Samira Dure koji je utakmicu preskočio zbog problema sa koljenom, ali to nije bilo ništa opasno i on je sa ekipom već radi normalnim ritmom. Što se tiče ekipe, može se dogoditi da imamo još jednu ili eventualno dvije promjene, mi nemamo pretjerano velik igrački fond.

Kako ste zadovoljni novim igračima?

''Što se tiče promjena u igračkom kadru, mogu reći da smo više izgubili odlaskom igrača, nego što smo dobili. Mi smo ostali bez jednog Lendrića koji je bio prvi strijelac lige, iskusnog Marija Ivankovića, Selimovića, Stjepanovića, dok je od igrača koji su tu tu stigli jedino Toni Šunjić pravo pojačanje. Mi se sa ovom ekipom možemo suprostaviti svakoj ekipi, ali ako se želimo boriti za Europu, onda moramo dovesti još dva igrača, jer kada dođu kartoni, ozljede, onda može biti još većih problema.'' naglašava Musa.