HŠK Zrinjski: 28 igrača na popisu za utakmicu protiv Maribora

zrinjski-vitez

Isti nije donio nikakva iznenađenja, budući da su se na njemu našli svi igrači koje Zrinjski u ovom trenutku ima pod ugovorom, a iako je rok za prijavu igrača istekao jučer u ponoć.

Zrinjski do ponedjeljka ima mogućnost prijaviti još jednog igrača, jer UEFA propisi dopuštaju da se na popis stavi još jedno ime najkasnije 24 sata prije prve utakmice.

Prijavljen i Basara
Iako se već nekoliko dana zna kako zbog ozljede neće biti u kombinacijama za Maribor, Ivan Crnov se ipak našao na popisu koji je otišao u Nyon, a prijavljen je i Marko Basara, iako se, kao što je poznato, ovaj veznjak nije našao na popisu Branka Karačića za pripreme na Kupresu, iz čega se moglo zaključiti kako stručni stožer ne računa na njega u utakmicama drugog pretkola Lige prvaka.

Kadar za Maribor

1 - Ratko Dujković
4 - Marin Vranjić
5 - Daniel Graovac
6 - Anto Radeljić
7 - Deni Simeunović
8 - Milan Muminović
9 - Krešimir Kordić
10 - Ivan Crnov
11 - Mile Pehar
12 - Ivan Tirić
13 - Vučina Šćepanović
14 - Josip Jozić
15 - Zvonimir Blaić
16 - Pero Stojkić
17 - Vedran Turkalj
18 - Ivo Zlatić
19 - Marin Galić
20 - Danijel Stojanović
22 - Nikola Vasilj
23 - Dženan Durak
24 - Stevo Nikolić
25 - Oliver Petrak
26 - Radosav Aleksić
27 - Pavle Sušić
30 - Matija Katanec
42 - Nebojša Popović
55 - Velibor Đurić
77 - Marko Basara

Prodaja ulaznica za Maribor
Iz Zrinjskog su potvrdili kako danas kreće prodaja ulaznica za utakmicu protiv Maribora. Prodajno mjesto bit će otvoreno Pod Bijelim brijegom svakog dana od 10 do 14 sati, a ulaznice će se prodavati po cijeni od 10 maraka. Osim uobičajenog apela navijačima da se ne koriste pirotehnička sredstva, iz Zrinjskog su poručili navijačima da će utakmicu moći pratiti isključivo iz sektora koji bude naznačen na ulaznici

Dnevni list