HŠK Posušje: U nedjelju u grotlo Mokrog Doca dolazi lider na ljestvici FK Klis

hšk posušje, FK Klis

Klub je svojim rezultatima privukao mnogo pažnje medija, a pogotovo domaćih pristaša. Šesnaest dugih godina klub s Mokrog Doca čeka na trofej, a navijači kao da su očuli miris trofeja. Krenula je potpuna mobilizacija, i danas je na maratonskim pregovorima Kluba navijača, odlučeno je da će klub, igrači i stručni stožer imati veliku podršku u nedjelju.

Mnogi su stali uz klub pogotovo uz predsjednika kluba, jer taj čovjek napravio je mnogo toga za plavo-bijele i vrijeme je da podržimo njega i kompletno plavo-bijeli tim sa „zelenog dragulja". Građani i navijači tražili su napokon borbu za trofej, a početkom ove sezone predsjednik i stručni stožer najavili su borbu za prvaka i iskorak u veći rang BiH nogometa. Taj iskorak ne mogu napraviti bez naših grala i podrške s tribina, jer Posušje je zaslužilo da gleda prvoligaški nogomet. Dosta je kazališne publike i pljuvanja po klubu, idemo hrabro stati i zapjevati klubu u čast u čast onima koji vole i žive za klub svaki dan.

U nedjelju na Mokri Dolac stiže lider s tablice Klis, koji je u 5 odigranih kola skupio 5 pobjeda. Klis koji je zabio 20 ,a primio samo jedan pogodak. Nećemo mu dozvoliti da uzme bodove sa našeg „zelenog dragulja"! Pobjedom u nedjelju nad Klisom skočili bi na prvo mjesto na tabeli i osigurali mir pred teško gostovanje u Konjicu. Naši domaći momci zaslužili su pjesmu s tribina i huk, jer vrijeme je došlo za iskorak u kojem smo potrebni svi.

Trener Slišković te igrači: Galić,Galić,Kovač,Ćuže,Begić,Soldo,Crnogorac,Baćak,Stipić,Jukić,Čuić,Pišković,Kovač,Glavina,Bakula,,Bešlić,Bešlić,Bešlić,Mandurić,Jurišić,Begić su svojim trudom i zalaganjem zavrijedili našu veliku podršku s tribina.

●HŠK POSUŠJE vs FK KLIS
▶GS MOKRI DOLAC
▶25.9.2016. 15:30h
▶Ulaz slobodan!


Za nedjelju izgovor ne traži, da si pravi Poskok u nedjelju to dokaži!