Hrvoje Miličević: Zrinjski može napasti naslov prvaka

Za to vrijeme njegovi suigrači se pripremaju za natjecanje u Europi, a mediji špekuliraju hoće li jedan od najboljih mladih igrača ovo ljeto napustiti Plemiće. Evo što je za naš portal rekao Miličević:

Kao prvo kako se osjećaš u Turskoj?

U Turskoj je odlično, naravno malo je vruće, ali uvijeti za rad su odlični atmosfera je na visokom nivou i s nestrpljenjem čekamu prvu utakmicu.

U grupi sa Hrvatskom su Novi Zeland, Uzbekistan i Urugvaj, pa koliko mogu mladi Vatreni u tom društvu?

Po imenima gledajući moramo proći grupu, ali to treba dokazati na terenu. Sigurno da je Urugvaj od svih protivnika najbolji, a treba obratiti pozornost i na Uzbekistan koji je u pripremnim utakmicamam napravio odlične rezultate te ih treba repsketirati kao i Novi Zeland iako o njima najmanje znamo.

Tko je po tebi favorit za osvajanje prvenstva?

To su uvijek Španjolci koji evo u posljednjih nekoliko godina haraju kako u seniorskom tako i u mladim selekcijama, te su po meni oni najveći favoriti turnira.

Pratiš li stanje u Zrinjskom, i možeš li komentirati ove promjene u sastavu?

Da naravno da pratim. Dosta se trgovalo i mislim da su dovedena prava pojacanja, i moje mišljenje je da se može napasti i naslov prvaka BiH.

Navijače najviše zanima tvoj status. Piše se o odlasku u Dinamo, pa Italiju, pa ima li što od toga?

Pa da, dosta se toga piše i nagađa o kojim je klubovima riječ. Ja sada ne bi govorio o tome, ali vrlo je moguć moj odlazak iz Zrinjskog. Sve će se znati više nakon što odradim Svjetsko prvenstvo i onda ću odlučiti što je za mene najbolje.

Evo za kraj poruka navijačima od našeg reprezentativca iz Turske?

Navijačima poručujem samo neka ostanu kakvi jesu i sada jer gdje smo god igrali bili su uz nas i davali su nam podršku. Pozdrav vašim čitateljima iz Turske.

HERCEGOVINA.info