Hrvoje Miličević: Nisam opterećen odlaskom iz Zrinjskog

Kako piše Dnevni list, na izlaznim vratima je i Amer Bekić, vrlo brzo će biti poznata sudbina Tonija Markića, a pod velikim upitnikom je i vratar Adnan Hadžić, koji je stavljen na transfer listu.

Na transfer listi nije Hrvoje Miličević, jedan od standardnijih igrača u ekipi Dragana Perića, no nije isključeno da mladi veznjak ne ode već u zimskom prijelaznom roku.

"Sve je moguće. Sigurno je samo da me ugovor za Zrinjski veže još godinu dana, tako da klub ima posljednju riječ. Jasno da bih i ja volio ostvariti transfer u inozemstvo, ali nisam opterećen odlaskom", govori  Miličević, koji će u travnju proslaviti 20. rođendan.

Miličević jesenas nije odigrao samo u tri utakmice, i to zbog ozljede protiv Radnika (2:1), zbog žutih kartona protiv GOŠK-a (1:0), te protiv Rudara (0:0) zbog nastupa za U20 reprezentaciju Hrvatske.

"Imao sam veliku minutažu, iako sam zbog nastupa za U19 reprezentacija Hrvatske na Europskom prvenstvu u Estoniji propustio veći dio priprema. To se donekle osjetilo i na mojim igrama, pogotovo u završnici sezone kada me stigao umor, ali ipak je najvažnije da smo prvi dio zaključili na željeni način. Ostali smo u vrhu usprkos padu i domaćim kiksevima protiv Olimpica i Rudara, a usto smo izborili i polufinale Kupa, što nam nije uspijevalo u prethodne dvije sezone", dodao je Miličević.

Dnevni list