Hrvoje Miličević: Čestitam Zrinjskom na naslovu prvaka

HŠK Zrinjski, FK Borac, HŠK Zrinjski, Hrvoje Miličević, Pescara, Hrvoje Miličević, Toni Šunjić, HŠK Zrinjski
Hrvoje je na pauzi otišao u Pescaru, gdje je doživio neugodnu ozljede i sada se oporavlja nakon operacije. Evo što o svemu kaže Hrvoje za naš portal HERCEGOVINA.info.

Kao prvo kakvo je tvoje trenutno zdravstveno stanje?

Trenutno sam u 4 tjednu oporavka operacija je hvala Bogu dobro prošla i sada sljedi dug oporavak od teške ozlijede.

Kada možemo očekivati tvoj povratak na teren?

Po prognozama doktora očekivanja su da ću polovinom 7. mjeseca početi s trčanjem a u 9. mjesecu već spreman za utakmicu i normalan rad s momčadi, ali neću žuriti Husejinović mi je najbolji primjer.

Tvoj novi klub Pescara je stabilan drugoligaš, ima li klub ambicija da se u narednom periodu pokuša plasirati u Seriu A?

Da, klub je jako stabilan sigurno će u daljnjem periodu pokušati da se vrati u Seriu A.

Tvoj bivši klub Zrinjski je prvak BiH. Dio zasluga svakako idu i tebi jer si odigrao polusezonu za Plemiće. Kako komentiraš ovu titulu?

Naravno da mi je jako drago, malo tko je to očekivao no momci su pokazali koliko vrijede kao i naravno i Uprava kluba i stručni stozer. Evo i ovom prilikom im još jednom čestitam i naravno želim sreću u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Bio si jedan od najboljih mladih nogometaša u regiji, nastupao si za mladu reprezentaciju Hrvatske i na kraju si otišao u veliki klub. Da li si zadovoljan dosadašnjom karijerom?

Pa mislim da do sada mogu biti zadovoljan. Siguno da je uvijek moglo bolje, nažalost dogodila se ova teška ozlijeda koje me je usporila u mom napretku, ali što je tu je idem dalje oporavit se i onda u nove pobjede.

Evo pred nama je dugo očekivano Svjetsko prvenstvo, koliko mogu Vatreni u Brazilu?

Sigurno da se čeka pocetak s nestrpljenjem Mislim da Vatreni mogu dosta toga, igrači su nam u sjajnim formama samo da to prenesu na reprezentaciju.

HERCEGOVINA.info