Hrvoje Miličević: Bilo mi je teško kada sam ozlijedio Zelotića

...i nema sumnje da je jedan od najvećih dragulja koje je izbacila nogometna škola Zrinjskog. Prije dva kola jedan nesretni start i lom noge suparničkom nogometašu udaljili su ga sa travnjaka, i evo što on kaže o tome:

Kao prvo kako se osjećaš nakon nesretnog starta nad nogometašom Željezničara Zolotićem?

Pa jako sam se loše osjećao, to me zaista pogodilo ali hvala Bogu sada je sve u najboljem redu .

Posjetio si Nermina u bolnici kakve su bile njegove reakcije?

Da, posjetio sam ga i osjećao sam se puno bolje nakon te posjete. Nermin i ja se već dugo znamo i mi rekao da zna da nije bilo nikakve namjere što mi je dosta značilo i pomoglo.

Kako komentiraš igru Zrinsjkog u zadnjih par kola?

Pa mislim da se dižemo i to smo pokazali od one utakmice na Grbavici. Pohvalio bi igrače koji su dobili šansu i dobro odgovorili zadacima trenera i mislim da smo sada na dobrom putu da nastavimo sa dobrim igrama.

Da li je buđenje došlo kasno, može li Zrinjski još uhvatiti vlak za europu.

To je teško reći, ima još dosta bodova u igri. Mi trebamo do kraja dati svoj maksimum i na kraju ćemo vidjeti što će biti.

Do tog nesretnog starta bio si pravi polsovođa Zrinjskog na terenu, kako si zadovoljan svojim igrama?

Nažalost desio se taj nesretni start i sada ne znam koliko ću biti kažnjen i odsutan sa terena. Sigurno da mogu uvijek bolje kako ja, tako i moji suigrači i pokušat ćemo do kraja prvenstva odigrati što bolje i skupit što više bodova.

Mi se nadamo da Hrvoje neće biti strogo kažnjen jer je jasno da nije postojala namjera do ozlijedi protivnika, te da će se što prije vratiti na travnjak.

HERCEGOVINA.info