Hrvatski dvojac u srcu Milanovog veznog reda?

Mateo Kovačić, Real Madrid, ozljeda, Mateo Kovačić, Real Madrid, Mateo Kovačić, Mateo Kovačić, Real Madrid, ozljeda, Mateo Kovačić, Real Madrid, Mateo Kovačić, Real Madrid, Mateo Kovačić, mario pašalić, AC Milan, Mateo Kovačić, vjera, Mateo Kovačić, Real Madrid, Mateo Kovačić, Real Madrid
Mateo Kovačić davna je želja uprave Milana. Iako je igrao za Inter prije prelaska u Madrid, ne bi ga navijači crveno-crnih dočekali na nož.

Prema anonimnom izvoru koji je želio ostati tajan, a upoznat je sa situacijom oko igrača, želja Milanista je opet aktivna, a ni sam igrač ne bi imao ništa protiv povratka u Serie A.

U Madridu se događa nešto čudno! Taman kada smo pomislili da će dobiti više prilika kod Francuza, Zidane ga je krenuo izostavljati, nekada čak i sa klupe.

Kova u ovom periodu karijere, kao još uvijek jako mlad igrač traži minutažu, a u Milanu bi bio jedan od ključnih igrača, sigurni smo.
Pašalić se dokazao

Mario Pašalić možda nije dovoljno dobar za Antu Čačića , ali u Milanu je našao svoje mjesto pod suncem, čak im donio i trofej nakon pet godina.

Sigurno bi i on pomogao Kovačiću na prilagodbu, a imali bi mogućnost uigravati se za utakmice reprezentacije, jer godine i naporan ritam utakmica stižu Modrića, a polako i Rakitića.

Hrvatski dvojac u srcu Milanovog veznog reda - što vi mislite o toj kombinaciji?


nogometne-vijesti.hr