Hrvatska domaćin u Osijeku! Luka Suton: S Rusijom ćemo se 'potući' za izravan plasman na Svjetsko prvenstvo

Hrvatska futsal reprezentacija, Hrvatska futsal reprezentacija, Luka Suton, Luka Suton, Vrgorac, MNK Crnica

Hrvatska futsal reprezentacija plasman na Svjetsko prvenstvo pokušati će izboriti u Osijeku, odlučio je tako Hrvatski nogometni savez. Izabranici Mate Stankovića s mora sele u ravnu Slavoniju.

Protivnici u Elitnoj grupi biti će im Slovačka, Azerbajdžan, ali ponovno i reprezentacija Rusije.

Samo prvoplasirana momčad iz grupe izravno će se plasirati na Svjetsko prvenstvo, dok će četiri najbolje drugroplasirane reprezentacije u dodatno razigravanje, koje će dati još dva sudionika.

Zadovoljan ždrijebom je i Mostarac Luka Suton, koji je u Dubrovniku pokazao da se može s njim ozbiljno računati u budućnosti.

-Mogu reći kako sam ždrijebom relativno zadovoljan, ali činjencom da ćemo ponovno biti domaćini. Sigurno je kako ćemo imati veliku potporu s tribina što će nam biti dodatna snaga. Što se tiče protivnika, u Dubrovniku smo dokazali da možemo igrati s Rusijom, Azerbajdžan po meni nije snažan kao u godinama prije, a od Slovačke smo prema mojoj procijeni kvalitetniji. Najvažnije je da smo izbjegli Španjolsku. Milsim da je drugo mjesto realno, ali ćemo se s Rusijom "potući" za prvo, i izravni plasman na Svjetsko prvenstvo, kazao je za Hercegovina.info Luka Suton.