HNS suspendirao Hajduk, Šibenik i Karlovac!

U priopćenju HNS-a stoje objašnjenja suspenzija:

HNK Hajduk - zbog neispunjenih obveza koje je Arbitražni sud utvrdio prema HNK Šibenik.

NK Karlovac - zbog neispunjenih obveza koje je Arbitražni sud utvrdio prema igračima Borislavu Pilipoviću, Mislavu Leki, Adisu Stamboliji, Andrei Ottochianu, Goranu Pareckom, Vedranu Bebleku, Ivanu Zgrabliću, Igoru Lovriću, Igoru Novakoviću i Marijanu Budimiru.

HNK Šibenik - zbog neispunjenih obveza koje je Arbitražni sud utvrdio prema igračima Antoniu Jakolišu, Marku Kartelu, Ivanu Fuštaru, Marku Čuliću, Alenu Šubiću, Ivanu Medvidu i Goranu Blaževiću.

- HNK Hajduk ima pravo izjaviti prigovor u roku od dva dana koji odgađa izvršenje, odnosno suspenziju i o tom prigovoru odlučuje Disciplinska komisija HNS-a. Hajduk je zatražio da se ne pokreće postupak jer smo protiv odluke Arbitraže HNS-a podnijeli tužbu Županijskom sudu u Zagrebu prije mjesec dana i za očekivati je da bi o toj tužbi Županijski sud u Zagrebu uskoro trebao donijeti odluku.

U slučaju pozitivnog ishoda poništila bi se odluka Arbitraže, a samim time i odluka o suspenziji - izjavio je Damir Primorac, odvjetnik Hajduka. 

Inače, u slučaju Hajduka radi se o nedavnoj presudi Arbitražnog suda prema kojoj splitski klub Šibenčanima mora platiti 350 tisuća eura od novca koje je dobio nakon transfera Ante Rukavine u Panathinaikos.

izvor: dalmacijanews.com