HNS: Slike koje su objavljene ne predstavljaju dres koji će Hrvatska nositi

HNS: Slike koje su objavljene ne predstavljaju dres koji će Hrvatska nositi

FOOTY HEADLINES, stranica koja već godinama prije sportskih brendova objavljuje izgled novih dresova, ovaj put je objavila dres u kojem bi Hrvatska trebala igrati sljedeće dvije godine.

Međutim, iz Hrvatskog nogometnog saveza demantiraju da je riječ o dresu u kojem će Modrić i društvo igrati, piše index.hr.

Prema objavljenoj ilustraciji na bijelom dresu bilo bi puno više crvenih kvadratića koji bi dres ukrašavali u tri veličine - sitni, malo veći i oni najveći, koji su ranije jedini bili na dresu. Hlačice i štucne bile bi bijele boje.

Reakcija navijača na taj dizajn nisu bile pozitivne pa je ubrzo priopćenjem reagirao i HNS.

"Hrvatski nogometni savez i tehnički partner Nike predstavit će novu garnituru za sljedeći natjecateljski ciklus koji počinje s nadolazećim Europskim prvesntvom u proljetnim mjesecima 2020. godine. Ilustracije dresa koje su objavljene na internetskim stranicama i u pojedinim medijima netočne su te ne predstavljaju dres kojega će hrvatski reprezentativci nositi u 2020. godini.

Hrvatski dres i opremu za Europsko prvenstvo navijači će moći vidjeti pri službenom predstavljanju nove garniture, koje će HNS i Nike imati u proljeće iduće godine. Hrvatski nogometni savez i Vatreni raduju se predstavljanju još jednog izdanja hrvatskog dresa u suradnji s Nikeom te smo sigurni kako će navijači dres prihvatiti s jednako entuzijazma kao i prepoznatljive dresove koje su hrvatski reprezentativci nosili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji."