HNK Rama uputio pismo Eintracht Frankfurtu i Marijanu Ćavaru, pročitajte što su poručili

Marijan Ćavar, Marijan Ćavar, Eintracht Frankfurt , Marijan Ćavar, HNK Rama, HŠK Zrinjski, Eintracht Frankfurt , HŠK Zrinjski, FK Sarajevo, Marijan Ćavar, Marijan Ćavar, Stadion HŠK Zrinjski, Eintracht Frankfurt
Budući je Marijan svoj nogometni put započeo u ramskom nogometnom klubu, usvojen je zaključak da se na adresu Marijanovog novog kluba i Marijanu pošalje pismo potpore.

Članovi skupštine kluba u pismu su naveli:

Poštovani sportski prijatelji,

Od prije nekliko dana Vaš klub, Eintracht Frankfurt, postao je drugi dom i druga obitelj našeg Marijana.

Budući je Marijan, prve nogometne korake napravio u našem klubu HNK Rama, i u njemu proveo nekoliko godina, imamo na temelju čega reći kako se radi o kvalitetnom igraču, ali iznad svega dragom i izvrsno odgojenom mladiću, na što smo posebno ponosni.

Sigurni smo da će kvalitete koje ga krase, i ljudske i sportske, potvrditi i tjekom boravka u Vašem klubu.

Nogometnom klubu Eintrach, svim ljudima u Upravi, našem Niki, Robertu, njihovim suradnicima, svim igračima i svakom, djelatniku i navijaču ovog velikog kluba, želimo puno uspjeha i ostvarenje svih zacrtanih ciljeva. Želimo vjerovati kako se Marijanovim dolaskom u Vas klub rađa jedno novo prijateljstvo i kako je upravo Marijan most naše buduće suradnje.

Dragi Marijane,

ti samo budi ono što si i do sada bio, ostani uvijek onakav kakvog te tvoj prvi klub i tvoja Rama poznaje, a onda, sigurno, uspjeh i rezultati neće izostati.

Svojim radom, poštenim odnosom prema obvezama i ljudima koji su sa tobom radili, zaslužio si ovu šansu. Poznajući te sigurni smo, ako ti Bog da zdravlja, da ćeš ju prigrliti i dati sve od sebe, da bude na dobrobit tebe, tvog kluba i tvoje obitelji.

Tvoji treneri, suigrači, uprava i svi djelatnici HNK Rama, ali i cijela Rama ponosni su na tebe!

Želimo ti dobro zdravlje.

Sretno!

HNK Rama

Rama-prozor.info