HNK Mladost dočekuje HNK Junak Srđevići

HNK Mladost Široki Brijeg, HNK Junak Srđevići, HNK Mladost Široki Brijeg, HNK Mostar, HNK Mladost Široki Brijeg, NK Mostar, HNK Mladost Široki Brijeg
Klub je na toj utakmici imao i podršku svojih 50-tak navijača i simpatizera, te im se ovom prilikom najiskrenije zahvaljujemo.

Također, ovim putem pozivamo sve navijače i simpatizere, kao i drage prijatelje iz drugih sportskih klubova da dođu na domaću premijeru našeg kluba i podrže mlade momke naše Mladosti.

Naime, u nedjelju, 27. rujna s početkom u 15.30 sati na igralištu SRC-a "Musa-Karačić" na Mostarskom Blatu bit će odigrana utakmica 2. Kola MŽNL-e između HNK Mladost i HNK Junak Srđevići.

Ulaz na utakmicu je besplatan, baš kao što će biti besplatan i na sve ostale domaće utakmice našeg kluba u ovoj sezoni.

Što se tiče momčadi Junaka oni su najiskusnija momčad u ovom rangu natjecanja, dugo vremena su zajedno na okupu, a svoju snagu su prezentirali i u utakmici 1. Kola savladavši Šator iz Glamoča s visokih 7:0.

"Nema sumnje kako su oni prava momčad za ovaj rang natjecanja, baš protivnik po mjeri i bolju domaću premijeru nismo mogli ni poželjeti od susreta s jednim takvim suparnikom. Imaju u svojim redovima igrače koji su igrali u višim ligama, pa ih samim time treba respektirati, ali daleko od toga da smo sada u nekom strahu. Dapače, vjerujem kako ćemo uz pravu podršku naših navijača izboriti prvu pobjedu što bi svakako bio najljepši poklon za sve nas u klubu kroz ovako kratko djelovanje, a samim time i najbolji mogući poticaj za sve ono što nas očekuje u nastavku sezone" - kazao je u najavi utakmice Vlado Hrkać - Duce, šef stručnog stožera HNK Mladost.