HNK Hajduk srušio GNK Dinamo na Maksimiru!

HNK Hajduk, GNK Dinamo, HNK Hajduk, Europska liga
Prvo poluvrijeme prošlo je bez golova s nekoliko prilika na obje strane. Hajduk je ipak došao u vodstvo na Maksimiru 52. minuti, a strijelac vodećeg pogotka bio je Franck Ohandza.

Najprije je Letica sjajno zaustavio pokušaj Modrih, a onda je u kontri Ohandza sjajno iskoristio nesmotrenost i zbunjenost Dinamovih reprezentativca Leškovića i Livakovića i doveo Bijele u vodstvo!

Gavranović je na žalost Dinamovih navijača promašio jedanaesterac kojim je trebao poravnati rezultat. Međutim to se nije dogodilo pa je Hajduk odni sva tri boda s maksimirskog travnjaka.

Dinamo je bio bez poraza cijelu sezonu u svim natjecanjima (28 utakmica), a Hajduk nije izgubio utakmicu otkako ga je u studenom preuzeo Željko Kopić (osam utakmica).
"Modri" su uvjerljivo vodeća momčad lige s 53 boda, 9 više od drugoplasiranog Hajduka. Ove sezone igrali su dvaput, Dinamo ima pobjedu 3-1 na startu prvenstva (Ćorić, Olmo, Soudani; Nižić), dok je u ludoj utakmici na Poljudu u listopadu završilo 2-2 (Erceg x2; Benković, Henríquez).

ABCportal.info