HNK Gošk-GNK Dinamo 0:2

Lakše ozljede i bolest nekih igrača natjerali su trenera Antu Čačića na promjene pa je tako na desnom bočnom bio Jerko Leko, a ispred njega Ivan Tomečak; formacija je bila 4-2-3-1. Baš je ta osovina po desnoj strani bila zaslužna za veliki dio prilika u prvih 45 minuta.

Leko i Tomečak su naizmjence neprestano nabacivali da bi u 23. minuti Dinamo došao do vodstva. Tomečak je lijepo prošao i nabacio, Sylvestr utrčao na prvu vratnicu i mirno proslijedio loptu u drugi kut za vodstvo. Isti igrač zaprijetio je i pet minuta kasnije, ali iz dobre situacije puca pored gola.

Dinamo je do odmora nastavio pritiskati i osim rijetkih kontri domaćina s kojima je, prije svih, raspoloženi Vida lako izlazio na kraj - igralo se isključivo na polovici GOŠK-a.

Strateg Modrih odlučio se na četiri izmjene tijekom odmora pa su tako u svlačionici ostali Šimunić, Pokrivač, Ibanez i Beqiraj, a na teren su ušli Tonel, Calello, Pivarić i Krstanović. Domaćini su odmah na početku zaprijetili iz prekida, no Kelava je bio koncentriran i odbija loptu u korner.

Stalni izvođač prekida, Alispahić, pogodio je glavu Tonela, no lopta odlazi pored gola, ali zato par minuta kasnije - Dinamo povećava prednost. Igrala se 55. minuta kada je Leko nabacio s desne strane, a Alispahić tijelom njegov centaršut ugurao u mrežu. Niti nakon vodstva od dva pogotka

Lijepu priliku imao je još Krstanović u 60. minuti kada puca preko gola, a dvije minute kasnije prijeti i netom ušli Atta. Okušao je udarac i Badelj, ali niti on niti još jednom Atta, nakon krasnog prodora Kovačića, nisu bili precizni.

 

Sportski.net