HNK Cibalia-NK Inter 0:3

cibalia
Odmah na samom početku Cibalia je mogla povesti nakon što je Mišić ubacio, a Mandić glavom pogodio desnu vratnicu. Odbijenu loptu u mrežu je pokušao poslati i Ottochian, ali je to bilo neprecizno. Domaća je momčad bila puno opasnija i imala nekoliko izglednih prilika, no na odmor su gosti iz Zaprešića odnijeli dva pogotka prednosti.

Pogrešno dodavanje Kujundžije u 17. minuti iskoristili su gostujući igrači koji su iz prve opasnosti pred Malenicom došli do pogotka. Sam se ispred njega našao Čeliković koji ju je uspio ugurati u mrežu. Povećanje vodstva stiglo je u 44. minuti kada je pogodak postigao Ilija Nestorovski iskoristivši priliku s bijele točke, iako je Malenica bio jako blizu obrane.

U nastavku je ritam osjetno pao, kao su se igrači Zorana Tomića pomirili s porazom. Prilika je bilo puno manje nego u prvih 45 minuta, a potvrda gostujuće pobjede, ako je i tada bilo ikakvih dvojbi, stigla je petnaest minuta prije kraja. Sjajnu su akciju odigrali igrači Intera i nakon nekoliko dodavanja lopta dolazi do Davora Bagarića, bivšeg igrača Cibalije, koji s lijeve strane upošljava Nestorovskog, a on bez problema pogađa praznu mrežu Cibalije.

HNK Cibalia-NK Inter 0:3

Davor Mikulić/HERCEGOVINA.info