HNK Cibalia-NK Imotski 2:3

cibalia
... u prekid niza bez pobjede, no na kraju su upisali novi poraz, ali i ostali bez trenera.

Cibalia je bila bolja, stvarala prigode i zasluženo povela u 18. minuti. Ottochian je loptu dao za Puljića, a on se okreće i pogađa donji lijevi kut.

Međutim, Imotski je stigao do izjednačenja iz prve prilike na utakmici. Mrkonjić je u 36. minuti izašao sam na Marka Malenicu i s lakoćom ga prebacio. Da bi stvar bila još gora, gosti su poveli u posljednjoj minuti prvog dijela. Mrkonjić je opet pobjegao domaćim igračima, Malenica ga srušio, a sudac pokazao na bijelu točku. Bez šansi je Mrkonjić ostavio vratara Cibalije i Imotski je puno zadovoljnjiji otišao na predah.

Cibalia je bolje otvorila i nastavak. Prvo je Puljić sa sedam-osam metara prebacio čitavi okvir gola, da bi nedugo poslije toga Aganspahić zatresao gredu, a Puljić iz odbitka glavom loptu poslao ravno u ruke vratara Bečića.

Morala je nakon svih propuštenih prilika uslijediti kazna i gosti su povećali svoje vodstvo u 82. minuti. Krištić je najbolje reagirao nakon slobodnog udarca s desne strane i zatresao domaću mrežu.

Tek u sudačkoj nadoknadi poraz je ublažio Jakov Puljić drugim pogotkom na utakmici.

Novinari su poslije utakmice na konferenciji za medije očekivali trenera Tomića, no on se tamo nije pojavio. Već je napustio stadion, a sve je obavijestio kako je sportskom direktoru podnio neopozivu ostavku zbog prozivanja navijača.

Davor Mikulić/HERCEGOVINA.info