HNK Cibalia-HNK Vukovar 1991 1:3

cibalia
Međutim, priliku su protiv gostiju iz Vukovara, kao potencijalna pojačanja, dobili igrači iz Mladosti(Antin) i Bedema(Ivankovo), pojačani za juniore Vinkovačkog kluba.

Prvi dio pripao je domaćinu koji je na odmor odnio minimalnu prednost. Za taj pogodak zaslužan je bio Mario Tadić koji je pogodi glavom nakon udarca iz kuta.

Puno bolji otpor, ali i igru, pružili su igrači Vukovara u nastavku kada su vrlo brzo okrenuli rezultat u svoju korist. Poravnao je Saša Šest, nekadašnji igrač Cibalije, da bi samo tri minute poslije asistirao Stojaku, bivšem junioru Cibalije koji tamo odrađuje posudbu. Petnaest minuta prije kraja Brajković je postavio konačnih 1:3.

"Iz prvog poluvremena mogu izdvojiti samo pogodak Tadića i nekakvu ravnotežu na terenu, a u drugom poluvremenu nismo pokazali ni trke ni agresivnosti, a ni obrane. To je bila katastrofa. Htjeli smo vidjeti neke zanimljive igrače iz antinske Mladosti i Bedema, ali i iz Vukovara. Samo su jedan ili dva igrača nešto pokazala, a ostali će se morati pokazati u boljem svjetlu u petak, ako se misle približiti Cibaliji" - nakon utakmice je izjavio trener Siniša Sesar.

"Ne znam što se dogodilo s mojim igračima u prvom poluvremenu, kao da su igrali pod ručnom. Ipak u nastavku su zaigrali kako znaju. Dogovorili smo se za ofenzivniju igru, kako smo igrali cijelu polusezonu i na kraju smo zasluženo pobijedili. Dali smo prigodu i mlađim igračima, a oni su je dobro iskoristili" - riječi su Ivice Radoša, trenera Vukovara.

Davor Mikulić/HERCEGOVINA.info