HNK Čapljina-HNK Orašje 3:2

HNK Čapljina, HŠK Zrinjski, HNK Čapljina, HNK Orašje
Čapljincima je u potpunosti pripalo prvo poluvrijeme u kojem su postigli tri pogotka, dok su Orašani bili znatno bolji u drugom poluvremenu, u čijem su finišu uspjeli postići dva pogotka i tako ublažiti poraz.

Seriju pogodaka otvorio je Ilija Rajič, koji je u 8. minuti s tridesetak metara „skinuo paučinu" iz gornjeg desnog kuta nemoćnog Iliškovića. Na 2:0 povisio je Marković iz kaznenog udarca, prethodno je u šesnaestercu gostiju oboren Obad, da bi točku na „i" u prvom dijelu postavio Ilija Rajič i to opet prekrasnim pogotkom u 37. minuti kad je iskosa, s desne strane, skoro iz mrtvog kuta, pogodio malu mrežu na suprotnoj strani protivničkog gola.

Rajič je imao stopostotnu priliku i dvije minute kasnije, no na Kukićevo ubacivanje je slabo reagirao pa je sa svega pet metara prebacio gol.

Nastavak je donio sasvim drugu igru obadvije momčadi. Čapljinci su neobjašnjivo pali, dok su se gosti digli, preuzeli inicijativu i u nekoliko su navrata ozbiljno zaprijetili Baćku. No, do samog finiša utakmice nije bilo promjena rezultata, a onda je mladi Krpić s dva efektna pogotka, u 83. i 92. minuti postavio konačan rezultat HNK "Čapljina" Čapljina - HNK "Orašje" Orašje 3:2.
IV kolo Prve nogometne lige Federacije BiH
HNK "Čapljina" Čapljina - NK "Orašje" Orašje 3:2

Mjesto: Stadion "Bjelave" Čapljina

Gledatelja: 200

Suci: Stipo Velić, Berislav Vrdoljak, Bonislav Perković i Danijel Zrnić

Strijelci : 1:0 - Rajič; 8.minuta , 2:0 - Marković; 33.min. (11m) , 3:0 - Rajič; 37. Minuta , 3:1 - Krpić; 83. minuta i 3:2 - Krpić; 90+2 minuta

HNK "Čapljina": Baćak, Kukić, Rajič, Miočević, Benić, Džananović (Bošnjak), Jurković, Marković (Barbarić), Obad, Bećirović (Zubac), Vila.
Trener : Zlatko Križanović.
HNK "Orašje" : Ilišković, Mišković, Živković, Maskaljević, Pejić, Ristanić, Gosto (Prgić), Mikić (Gajčević), Kobaš (P. Živković), Letić, Krpić.
Trener: Stamenko Ćošković.
Rezultati IV kola Prve nogometne lige Federacije BiH

1. Jedinstvo - Vitez 3:3
2. Gradina - Goražde 2:0
3. Iskra - Famos SAŠK Napredak 3:3
4. UNIS - Krajišnik 2:0
5. Čapljina - Orašje 3:2
6. Budućnost - Krajina 2:0
7. Rudar - Branitelj 2:0
CAportal.info