HNK Čapljina - HNK Kupres 7:0

Na svom terenu u Bjelavama čapljinci su prosto pregazili momčad Kupresa a krajnji rezultat od 7:0 za Čapljinu mogao je biti i još uvjerljiviji.

Nogometaši Čapljine od početka do kraja igrali su posve napadački i jako borbeno kao da se radi o utakmici „biti ili ne biti“ ili pak da se bore za finale Lige prvaka. To je dokaz koliko je HNK Čapljina uvjerljiva u ovoj južnoj skupini 2.lige FBIH a gdje po prikazanim igrama i uvjerljivom prednošću čapljincima svakako nije ni mjesto. Zato se već sada može govoriti da je HNK Čapljina već jednom nogom u Prvoj ligi ali treba da se odigraju i  susreti sa onim „jačim“ momčadima. Mrežu Kupresa već u 8.minuti iz penala je pogodio Igor Remetić a na dva nula nakon ubacivanja Obada povećao je Mario Benić u 22.minuti utakmice.

Napadačka igra Čapljine urodila je plodom i u 35 minuti kada  za 3:0 zabija Dražen Miočević. I u drugom poluvremenu nastavljaju se pritisci Čapljine pa u 55.minuti nakon  jedne odbijene lopte sa 20-tak metara pravom bombom na 4:0 povećava neumorni Damir Obad. Nakon odlične kontre na 5:0 pogađa Igor Remetić koji je na drugoj vratnici dočekao loptu te je onda zapucao pod gredu nemoćnog vratara Kupresa. U 78.minuti utakmice u jednoj gužvi pred vratima gostiju najbolje snalazi Muamer Vila  i podiže na 6:0 a konačnih 7:0 u 85.minuti svojim trećim pogotkom na utakmici a drugim iz penala postavlja Igor Remetić.

Treba istaći da su čapljinci zapucali niz dobrih prigoda pa je rezultat zasigurno mogao biti i dvoznamenkasti.S druge strane nogometaši Kupresa su jedva čekali kraj utakmice jer nisu mogli ni u jednom segmentu igre parirati rastrčanim čapljincima. Ovo je Čapljini četvrta uzastopna pobjeda u nastavku  prvenstva i uz 17 postignutih  nisu primili niti jedan pogodak.

čaportal