HNK ''Čapljina'' - FK ''Budućnost'' 1:0

Pogodak odluke postignut je u samom otvaranju utakmice, već u 2. minuti, nakon što je Džananović dobro proigrao Menala koji je, pak, lob-udarcem s ruba šesnaesterca prebacio istrčalog Luljanovića i zatresao mrežu Crnogoraca.

Treba reći da su obadvije momčadi dan ranije imale teške utakmice (Čapljina je igrala 0:0 protiv Leotara u Trebinju, dok je Budućnost s 2:0 pobijedila zagrebački HAŠK), te da su oba trenera ovoga puta dali malo veće minutaže nogometašima koji su igrali manje u prethodnim utakmicama.

No, unatoč tomu, igralo se dopadljivo i čvrsto, na momente je znalo i zaiskriti, a ceh takvoj igri su platitli Viskovich i Ortaš kod Čapljine te Adamović kod Budućnosti koje je zbog međusobnog koškanja sudac Krešić prije kraja utakmice poslao pod tuš.

HNK ''Čapljina'' - NK ''Budućnost'' 1:0

Igralište: Bjelave

Gledatelja: 150

Suci: Krešić, Raguž i Prce

HNK ''Čapljina'': Josić, Puljić, Džananović, Jurković, Miočević, Benić, Vlaho, Obad, Viscovich, Vila, Menalo. Još su igrali : Ortaš, Kozarić, Jusufbašić, Mace, Zubac.

NK ''Budućnost'': Ljuljanović, M.Vukčević, Đikanović, Adamović, Cicmil, N.Vukčević, Kalezić, Vučuić, Golubović, Medunica, Nikač. JOoš su igrali : Mugoša, Jovović, Bojić.

HNK ''Čapljina''