HNK Brotnjo organizira kamp za nogometne vratare

HNK Brotnjo Čitluk, kamp

...organizira kamp za vratare. Mini kamp za vratare uzrasta U-10 do U-18 održat će se u Čitluku a voditelj kampa bit će Vladimir Ilečić, trener vratara koji posjeduje UEFA A trenersku licencu, HNS A nacionalnu licencu za trenera vratara, te je također instruktor i dugogodišnji trener vratara. Vladimir Vasilj, proslavljeni vratar i bivši vratar reprezentacije Hrvatske, bit će Ilečićev suradnik i asistent tijekom kampa u Čitluku.
Kamp će se održati po UEFA programu: Kako postati moderni vrhunski vratar i sastojat će se od teorijskog i praktičnog dijela.

U praktičnom dijelu kampa mladi vratari učit će elementarne tehnike i usvajati taktičke navike. Također, tijekom kampa će se usavršavati stečene navike i raditi na adaptaciji na složene situacije, a dio treninga bit će posvećen i razvoju motoričkih i funkcionalnih sposobnosti.

Teorijski dio kampa sastojat će se od predavanja i video prikaza.
Svi zainteresirani iz BiH za više informacija o kampu mogu se obratiti A. Šegi (+387 63 994 616) i V. Vasilju (+387 63 298 581), dok zainteresiranima iz Republike Hrvatske na raspolaganju stoji V. Ilečić (+385 99 731 0092).