HNK Brotnjo – NK Široki Brijeg 1:3

FK Lokomotiva - NK Brotnjo 0:1
Vodeća momčad Premier lige u Čitluku je nastupila mahom s rezervnim igračima i juniorima, ali je i u ovakvom sastavu bila prejaka za vodeću momčad Druge lige FBiH - Skupina jug.

U uvodnim minutama susreta domaći nogometaši dobro su parirali gostima iz Premijer lige. Obje ekipe u utakmice su ušle igrajući otvoreno i napadački, tako da su se prigode i lijepi potezi izmjenjivali čas s jedne čas s druge strane. Sredinom prvog poluvremena nogometaši Brotnja uspjeli su doći do vodstva. Na dubinsku loptu dobro je utrčao napadač Brotnja Vasilj i lijepim lobom svladao istrčalog vratara Širokog.

Lijepa nogometna predstava u kojoj su obje ekipe imale prilike za postizanje pogotka nastavljena je i nakon vodstva Brotnja, a Širokobriježani su pred kraj prvog poluvremena uspjeli u potpunosti preokrenuti rezultat.

Prvo je Grgić dobro uposlio Roskama koji poravnava na 1:1, da bi samo malo kasnije M. Brekalo iz gužve u domaćem kaznenom prostoru pogodio za 2:1 vodstvo Širokog Brijega i rezultat s kojim se otišlo na odmor.

U nastavku susreta obje ekipa napravile su veliki broj izmjena što je dovelo da malog pada u igri ali su gledatelji i u drugom poluvremenu imali priliku gledati zanimljiv i atraktivan nogomet, a između ostalog i još jedan gol u mreži Brotnja. Za konačnih 1:3 gol je postigao Marković.

pogled.ba