HNK Brotnjo - HNK Višići 2:0

FK Lokomotiva - NK Brotnjo 0:1
U prvom poluvremenu gledatelji su na stadionu Bare gledali igru koja nije obilovala prilikama za postizanje pogotka. Ambicioznim domaćinima, koji su prije susreta označeni kao favoriti, nedostajao je posljednji pas kako bi zaprijetili vrataru Antunoviću a gosti iz Višića uglavnom su bili usmjereni na obranu.

Drugo poluvrijeme Brotnjo je otvorilo s dvije izgledne prilike ali kako iz njih domaći nisu uspjeli doći do prednosti trener Miloš se odlučio zaigrati otvorenije. Poslavši u igru oporavljenog napadača Vladića umjesto veznjaka Šakote trener Brotnja je u 55. minuti prvotnu formaciju 4-4-2 zamijenio ofenzivnijom 4-3-3.

Otvorenija i hrabrija igra Brotnju se brzo isplatila jer su domaći igrači uspjeli doći do prednosti već u 60. minuti. Nakon nabačaja poslije prekida u gužvi se najbolje snašao Josip Sesar i pogodio za 1:0. Napadač Brotnja Stanislav Vasilj u 71. minuti postigao je pogodak za konačnih 2:0 i novu pobjedu Brotnja.

U sljedećem kolu Brotnjo gostuje kod ekipe Turbina iz Jablanice.

HNK Brotnjo: Šego, Puljić (od 75. Brajković), Sesar, Miličević, Čilić, Jurić, Vasilj, Badalić (od 46. Šarac), Šakota (od 55. Vladić), Rozić. Trener: Tihomir Miloš.

HNK Višići: Antunović, Kalfić, Mustapić, Bule, Šoše, Tole (od 82. Martinović), Raguž, Karačić, Mace, Proleta. Trener: Nikica Knežević.

HNK Brotnjo Čitluk