HNK Brotnjo-FK Iskra 2:1

Obje momčadi prikazale su dobru igru, a Brotnjo je na kraju slavilo 2:1. Strijelci u redovi Brotnja bili su Bevanda i Skoko, dok je strijelac jedinog pogotka za goste iz Stoca bio Ajanić. Brotnjo je do prednosti došlo u 29. minuti kada je Stipe Bevanda realizirao najstrožu kaznu. A nakon pogotka iz jedanaesterca vrataru Iskre prijetili su Skoko i Soldo, no na novi pogodak je trebalo čekati do 61. minute.

Tada je Filip Ostojić lijepo ubacio loptu s lijeve strane u kazneni prostor gostiju gdje Skoko odlično skače i glavom šalje loptu u mrežu za 2:0.

Do kraja susreta Ajanić je iskoristio lošu intervenciju vratara Šege i smanjio na 2:1, a blizu novog pogotka bio je i Stipe Bevanda. Petnaestak minuta prije kraja utakmice Bevanda je pogodio gredu Repešinog gola.

HNK Brotnjo - Čitluk: Šego, Pavlović, Lukić, Milićević, Gagro, F. Ostojić (od 89. Ivanković), Ilić, Brajković, Bevanda, Skoko, Soldo (od 66. G. Ostojić).

FK Iskra: Z. Repeša, Balić (od 80. Isaković), Sarić, Ljevo, A. Šejtanović, Toholj, Elezović (od 61. M. Repeša), Čekro, E. Šejtanović, Kaplan, Ajanić.

Citluk.ba