HNK Branitelj: Umor i izostanci utjecali na prikazano

Igračo dluke u korist Kakanjaca bio je Zlatan Gafurović, kojeg je trener Slaviša Božičić u igru uveo početkom drugog poluvremena, a ovaj mu se odužio s dva pogotka u mreži Branitelja.
- Rudar je zasluženo pobijedio, igrali su bolje, rastrčanije i agresivnije. Kvalitetna su ekipa koja je na domaćem terenu pokazala više želje za pozitivnim ishodom te u konačnici iskoristila svoje šanse, komentar je trenera Branitelja Zorana Bubala. Gosti nisu bili na razini prethodnih igara, prvenstveno zbog činjenice da im je ovaj susret bio treći u sedam dana. U nedjelju su igrali s Iskrom (1:0), a u srijedu u Kupu FBiH kontra Sloge iz Tolise (5:1).

- Osjetio se umor zbog dvije posljednje utakmice odigrane u prethodnu srijedu i nedjelju u vrlo teškim klimatskim uvjetima. Nedostajalo je svježine i trke kakvu smo imali u Sarajevu protiv UNIS-a. Osim toga bili smo i bez nekoliko igrača, nedostajali su nam Glavina, Delić, Bebanić i Zovko. Sve to ipak ne umanjuje pobjedu Rudara, rekao je Bubalo.

Idući protivnik Branitelja je Omladinac.

- Svaka utakmica je teška u ovoj Ligi, vrlo male su razlike. Omladinac je namučio Rudara u Kaknju i to nam je upozorenje. Nadam se da će nam se neki od igrača vratiti te da ćemo se osvježiti do ovog meča, zaključio je Zoran Bubalo.

Dnevni list