HMNK Stolac: Malonogometno čudo Hercegovine

U moru znanih i neznanih malonogometnih ekipa sasvim sigurno se uzdvaja HMNK Stolac sa odličnim igrama i dobrim rezultatima. Ovaj puta predstavljamo Vam ekipe iz Stoca:

Za ekipu HMNK Stolac nastupaju braća Raguž, Marko i Darko, braća Zrinko i Zvonimir Markotić(Ljubuški), Drago Bezer i Ante Babić(Metković, te Dragan Stanković(Vrgorac)

Svi oni čine ekipu koja ima poštovanja i respekta prema protivniku, i koja u svaku utakmicu ulazi bet imali straha.

Ljeto je krenulo prvim turnirom u Vitini (Ljubuški) gdje je ekipa zaustavljena u četvrtfinalu kod rezultata 1:0 kad primaju pogodak 20 sekundi do kraja, te izgube na penale. Tada su momci iz ekupe bili ljuti sami na sebe i sreću koju nisu imali, ali su znali ona da će se im se to jednom sve vratiti

Uslijedio je turnir u Crnaču(48 ekipa), gdje je ekipa odlično igrala i porazila sve futsal reprezentativce koji su masno plaćeni po utakmici, a njima je to ulilo samo jaču volju za pobjedom jer su igrali srcem! Od Hrvatske reprezentacije gube u polufinalu 2:1 nesretno, primljenim pogotkom minutu do kraja, i na kraju osvojaju 3 mjesto. Igrači Stoca nikada neće zaboraviti ljude i publiku u Crnču koju su bili njihov šesti igrač i koju su ih bodrili od prve utakmice.

Nedavno su osvojili 2.mjesto u Bobanovu, ušli u četvrtfinale turnira u Veljacima(Ljubuški) i četvrtfinale turnira Stolac 2013.

Ova ekipa je prije svega prijateljska, a tek onda natjecateljska. Svi smo tu jedan za drugoga. Znamo da ima onih koji su ljubomorni što dobro kotiramo i imamo podršku nekih ljudi koji su prepoznali uspjeh i vrlo rado se odazovu kada nam je pomoć potrebna. Svima njima jedno veliko hvala, a ovima sto nam žele nesreću želim sve najbolje u životu i da ih dragi Bog čuva. Ako bude sreće i zdravlja, ova ekipa će još mnoge da iznenadi i razveseli svojim igrama. Od svih nas,želim izdvojiti Dragu Bezera, našeg vratara koji je mnoge ostavio i žrtvovao se za ovu ekipu. Mogao je ići za novcem, ali je ostao i pomogao nam biti ono što i jesmo danas, ekipa vrijedna respekta i poštovanja, rekao nam je Marko Raguž.

Pred momcima HMRK Stolac još je mnogo utakmica i pobjeda, a posebno ističu da su ponosni na ime i predznak kluba čije boje brane. Mi smo uvjereni da će se za ovu momčad još puno toga lijepoga čuti na radost svih ljubitelja malog nogometa u Hercegovini.

HERCEGOVINA.info