HFC Zrinjski: Zadovoljni nakon prve pobjede

HFC Zrinjski, HFC Zrinjski
- Prezadovoljan sam pristupom naših igrača. Nije nikomu u našoj ligi lako zabiti 7 pogodaka. Jednostavno je momčad dobro prihvatila dogovor iz svlačionice koji smo u dijelo proveli na terenu. U našem sastavu je igralo i dosta mladih igrača, pravili su neke sitne pogreške, ali ovakve utakmice upravo će njima i najviše koristiti. Iz utakmice u utakmicu možemo biti bolji. Ova pobjeda nam puno znači za budući rad, po mom mišljenju, za sada smo samo na nekih 60 - 70 posto naših mogućnosti, imamo još prostora za napredak - mišljenja je trener HFC Zrinjski, Goran Melher.

Zrinjski će u utorak doznati i protivnika u 1/4 finala Kupa BiH. U bubnju će se naći: MNK Bosna Kompred (Tuzla), MNK Bubamara (Cazin), MNK Centar (Sarajevo), KMF Leotar (Trebinje), KMF Ljubić (Prnjavor), FC Mostar SG Staklorad (Mostar), MNK Seljak (Livno) i HFC Zrinjski (Mostar). U ovoj fazi Kupa se igra samo jedna utakmica, a ždrijeb se održava u utorak (12 sati).

- Nemamo posebnih želje u ovoj fazi Kupa, jer svi protivnici su, uz par izuzetaka, jednako neugodni. Drago bi nam bilo jedino ukoliko bilo ukoliko bi bili izvučeni da utakmicu igramo kod kuće, dodao je Melher.