HFC Zrinjski sutra igra utakmicu za vrh futsal Premijer lige

HFC Zrinjski sutra igra utakmicu za vrh futsal Premijer lige
Momčad trenera Nikole Tomičića igra učinkovit futsal, gledatelji koji prate s tribina prate ovu momčad imaju šta vidjeti, atraktivna igra za gol više za sada se pokazuje kao dobbitni recept za plemiće.

U prošlom je kolu Zrinjski doživio neočekivan poraz na gostovanju u Brčkom, ali i pored svega toga Mostarci nedjeljni derbi s drugoplasiranim Salinesom ulaze kao lideri na ljestvici.

- Neočekivani poraz u Brčkom nas nije uzdrmao. I dalje smo prvoplasirana momčad lige i namjeravamo da tako i ostane. Prva prepreka na tom putu je odlični sastav Salinesa, ali smo spremni na sve što nas očekuje u nedjelju. Odlično smo trenirali ovaj tjedan i u kompletnom sastavu dočekujemo ovaj susret. Pozvao bih navijače da nam budu vjetar u leđa jer uz njihovu podršku nam sigurno može biti lakše - kazao je Marin Suton, igrač HFC Zrinjski.

Salines u Mostaru pruža po nepisanom pravilu dobru igru. Tuzlaci ove sezone izgledaju jako dobro pa se može očekivati pravi derbi. Utakmica za vrh futsal Premijer lige igra se u nedjelju od 19.30 sati u školskoj dvorani na Bijelom brijegu.