FOTO  HFC Zrinjski: Plemići vjeruju da mogu napasti titulu prvaka

HFC Zrinjski, HFC Zrinjski, Dražen Golemac
Uoči prvog okupljanja porazgovarali smo s Draženom Golemacom Predsjednikom skupštine HFC Zrinjski.

Pred nama je nova futsal sezona, a za početak nam recite kako ste zadovoljni prethodnom?

"Prethodna sezona za HFC Zrinjski bila je puna izazova. Početkom kalendarske 2018. god. na čelo HFC Zrinjskog dolazi nova uprava. Zadržali smo okosnicu igračkog kadra, te rezultatski možemo biti zadovoljni sezonom".

Sutra je prvo okupljanje HFC Zrinjskog, navijače interesira ima li pojačanja?

"Za predstojeću sezonu doveli smo čitav niz kvalitetnih pojačanja. Sa nama je Josip Bošković, za kojeg smatram da je najbolji napadač u ligi. Vratili smo Romana Vlahu, Ivana Ivankovića i Josipa Sesara. Novo pojačanje je Mile Zelenika, mladi i jako perspektivni futsal igrač".

Kada smo kod igrača kakvo je zdravstveno stanje kapetana Drežnjaka ?

"S nestrpljenjem iščekujem povratak kapetana Drežnjaka. Nadam se povratku u ovoj polusezoni, što će za HFC Zrinjski biti ogromno pojačanje".

Evo saznajemo da je na klupi Plemića opet veliki Nikola Tomičić. Koliko to znači Zrinjskom ?

"Nikola Tomičić je najbolji futsal igrač u povijesti na ovim prostorima. Veliki je to dobitak za naš klub i grad kad je takvo ime dio HFC Zrinjskog. Vjerujem da s Nikolom i sa ovim igračkim kadrom možemo napasti titulu prvaka države".

Da u klubu mislite ozbiljno dokaz je početak rada i akademije HFC Zrinjski ?

"Ono na što smo posebno ponosni jeste prva futsal akademija u Bosni i Hercegovini. Danas imamo četiri trenera koja posjeduju UEFA licence i spremni su za rad s djecom kako bi imali nove mostarske šampione. Sa jakom akademijom budućnost kluba je sigurna. Ovim putem pozivam svu zainteresiranu djecu koja su željna druženja i igre, da budu dio futsal Akademije Zrinjski, upisi su u tijeku".

 Nakon svega kakve ambicije ima HFC Zrinjski u sezoni pred nama ?

"Ljestvica je podignuta na najvišu moguću razinu. Prethodno sam rekao da s Nikolom i ovim igračkim kadrom možemo biti prvaci po prvi put u povijesti kluba".

 Za kraj imate li neku poruku navijačima 

"Mostar je oduvijek volio futsal, odnosno mali nogomet. Nadam se punim tribinama, te da zajedno donesemo titulu našem HFC Zrinjskom, te se na taj način priključimo velikom bratu HŠK Zrinjskom i našim košarkašima HKK Zrinjski."

HERCEGOVINA.info