HFC Zrinjski: Plemići ne znaju drugačije nego plemićki

Zrinjski - Salinas 6-4

U Mostaru se sutra igra veliki futsal derbi u kome Stari grad dočekuje vodeću momčad lige HFC Zrinjski. Susret je to koji privlači veliku pozornost u BiH, i sasvim sigurno je centralni sportski događaj ovog vikenda. Stari grad je aktualni prvak, a Plemići su vodeći na ljestvici Premijer lige BiH.

Sudar je to koji će odlučivati o vrhu ljestvice i pobjednik će vjerojatno osvojiti prvi dio prvenstva. HFC Zrinjski ove sezone izgleda odlično. Mlada i ambiciozna Uprava vratila je u klub neke vrhunske domaće igrače, i dolaskom trenera Tomičića porasle su ambicije Zrinjskog. Plemići ove sezone igraju plemićki, oni i ne znaju drugačije. Igrati plemićki znači ginuti za dres kluba koji nosiš, a ovi igrači više od svega vole svoj klub. Dokazali su u dosadašnjem dijelu prvenstva Plemići da mogu puno. Prepoznala je to i zahtjevna mostarska publika koja se vratila u dvoranu i podržala svoj klub.

Sutra je ispit zrelosti za Zrinjski. Sutra navijači ne traže ništa od svojih igrača nego samo da igraju plemićki. Plemići i ne znaju drugačije i dokazat će to na sutrašnjem derbiju na kome neće biti sami.

HERCEGOVINA.info