FOTO/VIDEO  HFC Zrinjski: Plemići kreću po prvi pokal u sezoni

HFC Zrinjski, fc mostar sg, HFC Zrinjski, HFC Zrinjski, MNK Kaskada

Uoči početka ove sezone mnogi su se smijali i odmahivali rukom na ambicije HFC Zrinjski. Ljudi koji su su se odučili uhvatiti u koštac sa svime na što sport u Mostaru nailazi nisu obraćali pozornost na nevjerne Tome i zasukali su rukave.

Napravljen je odličan sastav od majstora malog nogometa iz Mostara i Hercegovine, a na trenersko mjesto doveden je prekaljeni as Nikola Tomičić.

Sve se to uspjelo s poprilično tankim proračunom koji cijelu sezonu visi i nad ovim uspješnim sportskim kolektivom koji se sukladno najavama prometnuo u ozbiljnog pretendenta za osvajanje duple krune.

Plemići po prvi pokal idu već sutra kada u prvoj utakmici finala Kupa BiH na svom terenu dočekuju momčad Kaskade.

Isti protivnici igrali su prethodni vikend u zadnjem kolu PL BiH, a Plemići su tu utakmici dobili bez nekih velikih problema. Ta utakmica u biti nije ni značili ništa, osim što su momčadi pipale puls jedna drugoj. Sutrašnja finalna utakmica nešto je sasvim drugo, jer ulog je veliki za obije momčadi.

Plemići su spremni i odlučni riješiti veći dio posla već sutra na svom terenu i pred svojom publikom. Utakmica HFC Zrinjski-MNK Kaskada igra se sutra (srijeda) s početkom u 19. sati u školskoj dvorani na Bijelom Brijegu.

Danas se u prostorijama Sportskog saveza Grada Mostara održala se press konferencija povodom sutrašnje prve utakmice finala Kupa BiH u kojoj će odmjeriti snage HFC Zrinjski protiv MNK Kaskada na Bijelom brijegu. 

"U subotu smo pobijedili Kaskadu s 4:2 u prvenstvu, no utakmica u srijedu će biti potpuno drugačija. Ova prvenstvena utakmica nije imala neki značaj, a sutrašnja utakmica je finale Kupa i samim time ima veliki značaj", kazao je Ivan Drežnjak koji je u subotu postigao dva pogotka i dodao: 

"Možda sam 50 posto spreman, do play-offa bit ću maksimalno pripremljen. Ova dva pogotka mi puno znače i to mi je dodatni motiv da što bolje treniram i vratim se u željenu formu".

"Poštujemo ekipu Kaskade, ali uz naš maksimalan trud i zalaganje i potporu s tribina, nadam se pozitivnom rezultatu. Dva puta smo ih pobijedili, no ipak imamo veliki respekt prema njima, i sutra ćemo sve pokazati na terenu. Bio bih zadovoljan da sačuvamo našu mrežu, 1:0 ili 2:0 je pozitivan rezultat i s tim rezultatom ćemo osvojiti Kup", kazao je Josip Bošković na današnjoj konferenciji za novinare.

Ivan Drežnjak i Josip Bošković pozvali su sve navijače da dođu sutra u što većem broju, te im budu podrška i " šesti igrač" kao i dosada. 

HFC Zrinjski,MNK Kaskada

HERCEGOVINA.info