HFC Zrinjski: Mostarska mladost uz punu dvoranu želi pobjedu u gradskom derbiju

HFC Zrinjski, Mostar SG Staklorad

Mostar će sutra biti centar futsala u BiH. Sutra HFC Zrinjski na svom parketu dočekuje FC Mostar SG, i s obzirom na to da se sastaju dvije prvoplasirane momčadi sutrašnji dvoboj gradskih rivala derbi je ne samo ovog kola nego cijele Premijer lige u futsalu.

HFC Zrinjski susret dočekuje s puno optimizma i na krilima nekoliko odličnih partija i pobjeda. Mini kriza s početka natjecanja je daleko iza Plemića i kako vrijeme odmiče Zrinjski igra sve bolje. Posljednja utakmica u kojoj su Plemići u polufinalu Kupa BiH deklasirali Centar pokazuje da su Plemići u vrhunskoj formi, te je i to jedan od dodatnih razloga za optimizam pred sutrašnju utakmicu.

Nema nikakve sumnje da će mostarska djeca i sutra dati sve od sebe za dres koji nose. HFC Zrinjski je favorit na svom terenu bez obzira na ime protivnika, jer današnji igrači većinom su ponikli i počeli igrati u klubu čiji sada dres nose i nema nikakvog novca koji može platiti tu ljubav. To su Plemići dokazali puno puta na parketu, a sutrašnji derbi prigoda je ta to još jednom potvrde. Sutra navečer s početkom u 20. sati sva svjetla će biti uperena prema dvorani na Bijelom Brijegu koja će ovaj puta biti pretijesna za sve navijače Zrinjskog. Zanimanje za Gradski derbi je ogromno i nema sumnje da će Zrinjski imati veliku potporu s tribina.