FOTO  HFC Zrinjski-KMF Tango 11:5

HFC Zrinjski, KMF Tango
Plemići su utakmicu dočekali u optimističnom raspoloženju i kao prvi na ljestvici, te su se nadali nastavku niza.

S druge strane gosti su došli u Mostar pokušati iznenaditi Plemiće i vratiti se kući neporaženi. Utakmicu je u dvorani na Bijelom Brijegu došlo pogledati oko 700 navijača Zrinjskog.

Plemići su u utakmicu krenuli silovoto i već u 2. minuti poveli 1:0, a strijelac je bio Darko Raguž.

Na 2:0 povisio je Damir Livaja u 9. minuti utakmice. 14. minut donio je vodstvo Plemića 3:0, a strijelac ovoga pogotka bio je Romano Vlaho. Igrala se 16. minuta kada je Josip Bošković povisio na 4:0. Konačan rezultat prvog dijela 5:0 za Plemiće postavio je Darko Raguž.

Gdje su stali u prvom Plemići su nastavili u drugom dijelu. Na 6:0 povisio je Marin Suton u 22. minuti. Idući minut već je 7:0, a strijelac je Ivan Ivanković. Osmi pogodak postiže ponovo Raguž, treći na ovoj utakmici, a na 8:1 smanjio je Milošević.

Gosti su došli malo do daha i na 8:2 smanjuje Bjelica. Marin Suton svojim drugim pogotkom povećava na 9:2, a nedugo zatim u strijelce se upisuje i Marin Šunjić za 10:2.

Bjelica svojim drugim pogotkom smanjuje na 10:3, a Čeha na 10:4. Za 11:4 pogađa Tino Gavrić, a za konačan rezultat 11:5 pogodak postiže Nikolić.

HERCEGOVINA.info