FOTO  Hercegovka Ana Sušac Ostvario mi se san, dobila sam poziv za hrvatsku reprezentaciju

Hercegovka Ana Sušac Ostvario mi se san, dobila sam poziv za hrvatsku reprezentaciju
Na ovogodišnjoj Večernjakovoj domovnici osvojila je ovu prestižnu nagradu u jakoj konkurenciji najpopularnijih sportaša izvan domovine u kategoriji žena.

-Kao Hrvatica imam jaku želju, to mi je bio uvijek san, igrati za hrvatsku reprezentaciju u prelijepom kockastom dresu. To su emocije, to je ono ruka na srcu, ali vidjet ćemo što će vrijeme donijeti. Dat će valjda dragi Bog - izjavila je Ana nakon osvajanja ovogodišnje Večernjakove domovnice.

San se ostvario pozivom u reprezentaciju koji je dobila točno na svoj rođendan.

- Poziv sam dobila neki dan, baš na moj rođendan. To mi je bio najdraži dar. Sad je na meni da se dokažem. Dat ću sve od sebe i veselim se susretu u nedjelju u Zagrebu s ostalim curama i cijeloj ekipi. I nadam se da će nam turnir u Bugarskoj biti uspješan - svoju radost Ana je otkrila novinaru Fenix Magazina.ana

Ana Sušac je podrijetlom iz Širokog Brijega i ponosna je Hrvatica koja to rado iskazuje u sredini u kojoj igra tako da njeni klubovi, sportski prijatelji i treneri znaju sve o Hrvatskoj i Hercegovini.

-Ponosna sam i presretna sam. Ne znam uopće što bih rekla i kako bih opisala što sad osjećam. San svakog igrača je nastupati za svoju reprezentaciju, to je nešto posebno. Zahvaljujem se izborniku HNS-a na pozivu- zaključila je Ana.

Fenix Magazin/Zvonko Bosnić