Haris Skuhan: Idemo u Brčko po pobjedu i po nova tri boda

HFC Zrinjski, MNK Seljak Livno, Haris Skuhan, HFC Zrinjski, Haris Skuhan, HFC Zrinjski

Zrinjski ima 4. pobjede iz isto toliko utakmica, a sada slijedi gostovanje u Brčkom. Evo što za naš portal kaže kapetan kluba Haris Skuhan.

Za početak možeš li nam prokomentirati početak prvenstva?

"Ove sezone imamo početak iz snova i iz 4 utakmice zabilježili smo sve pobjede".

Zrinjski igra dobro, Zrinjski je lider, pa se nameće pitanje mogu li Plemići do titule prvaka?

"Ove godine s vrhunskim trenerom Nikolom Tomičićem i te kako ćemo se pitati u prvenstvu, jer on iz svakog igrača izvuče maksimum".

Dobre igre privlače i publiku. Kako je igrati pred dobro popunjenom dvoranom?

"Hvala našoj publici Što nas prate u sve većem broju ovom prigodom joj se zahvaljujem nema ništa lijepše nego u svom gradu istrčat pred punom dvoranu, To nam daje dodatni vjetar u leđa oni su naš 6. igrač i hvala im na tome".

Za tebe kažu da si kao vino, što stariji to si i bolji vratar?

"Hvala na komplimentu, ali za to su zasluženi naši treneri Nikola Tomičiž, Vladimir Vladisavljević i Mateo Ćavar. Oni nas tjeraju i kad ne moŽemo da možemo i da moramo".

Slijedi gostovanje u Brčkom. Tvoja prognoza?

"Brčko je ekipa sastavljena od igrača s velikog nogometa i mi ih respektiramo kao i svaku ekipu i svaticemo ih ozbiljno kao i svaku drugu ekipu i ovu utakmicu idemo po pobjedu i nova tri boda".

Za kraj poruka navijačima od kapetana Plemića?

"Navijačima želim poručit da nas prate u š to većem broju , i nadam se da ćemo se na kraju skupa veseliti i donijeti pehar prvaka našem klubu za 10 rođendan".

HERCEGOVINA.info