Hari Vukas: Teško je očekivati da se branimo 90 minuta, moramo iskoristiti svoje prilike

Hari Vukas, Malmo Zrinjski

Trener Zrinjskog Hari Vukas pred večerašnji trening na stadionu Swedbank u Malmö obratio se okupljenim novinarima.

„Svi igrači su spremni za utakmicu. Očekujemo tešku utakmicu, Malmö je veoma dobar protivnik, posebno na domaćem terenu. Dobri su u ofanzivnom dijelu, gdje dosta mijenjaju pozicije. Moramo biti kompaktni, agresivni i pametni“, kazao je Hari Vukas.

Okupljene predstavnike sedme sile zanimalo je razlika između Utrechta kojega je mostarski sastav izbacio u drugom pretkolu i Malmö s kojim se sastaju u trećem pretkolu Europske lige.

„Malmö je drugačiji od Utrechta u tome što igrači imaju puno više kretnji bez lopte. Rosenberg je zasigurno ponajbolji igrač u ekipi. Ima iskustvo igranja u Njemačkoj, a tu je još dosta kvalitetnih nogometaša“, komentirao je Vukas.

On je svjestan kako je pred Mostarcima težak ispit, ali i uvjeren u snagu svoje momčadi.

„Naravno da nam obrana može donijeti dobar rezultat, ali teško je očekivati da se branimo 90 minuta. Malmö ostavlja dosta prostora natrag i te situacije moramo znati iskoristiti. Moramo znati utrčati u pravom trenutku u prazan prostor između linija“, komentirao je trener Zrinjskog i dodao:

„Znam da naši navijači dolaze u velikom broju, i uz veliku bborbu, agresivnost i pamet vjerujem u dobar rezultat“.

Prva utakmica trećeg pretkola Europke lige između Malmö i Zrinjskog igra se u četvrtak u 19 sati

https://www.hercegovina.info/vijesti/sport/nogomet/hercegovina-info-u-svedskoj-pogledajte-neke-od-znamenitosti-malmo-167348

https://www.hercegovina.info/vijesti/hercegovina/mostar-hercegovina/pogledajte-gdje-ce-biti-smjesteni-navijaci-zrinjskog-u-svedskoj-167350

hercegovina.info