FOTO  Hari Vukas: Našu nadu, želju i volju nitko ne može uzeti!

Vukas i Mandić

Uoči sutrašnje utakmice protiv FF Malmo danas je u prostorijama HŠK Zrinjski održana tiskovna konferencija na kojoj su se nazočnim novinarima obratili šef struke Plemića Hari Vukas i nogometaš Staniša Mandić.

Prva utakmica odigrana u Švedskoj završila je pobjedom domaćina rezultatom 3:0 i pred Plemićima je sutra težak zadatak na Pecari koja će po svemu sudeći biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

"U Švedskoj je Malmo odigrao daleko najbolju utakmicu u ovom razdoblju. Oni su sve dali od sebe u tom susretu, odgodili su prije toga prvenstveni susret. Postigli su praktički sve što su priželjkivali. S druge strane mi nismo dobri, posebno u segmentu igre prema naprijed. Da smo bili pravi sigurno bi napravili više problema njima, nego što smo uradili u Utrechtu. Ostaje jedan veliki žal zbog toga, što nismo postigli pogodak koji bi nam puno značilo. Imali smo priliku Govedarice kod 0:0, Mandića na kraju utakmice", kazao je šef struke Plemića Hari Vukas.

"Malmo je ostvario dobar rezultat na svom terenu. Imao je veliki broj navijača koji su ih podržavali u Švedskoj, što ih je vjerojatno i nosilo. Ja vjerujem u ovu ekipu, vjerujem da možemo ostvariti pozitivan rezultat. Iako su nas već neki otpisali, u nogometu ništa nije nemoguće. Imamo 90 minuta, možda čak i 120 nikada se ne zna. Na nama je da damo sve od sebe i pokušamo ostvariti što bolji rezultat i obradujemo navijače i sve nas", kazao je Staniša Mandića na konferenciji za novinare.

Utakmica HŠK Zrinjski-FF Malmo igra se sutra s početkom u 19. sati na stadionu Pecara na Širokom brijegu.