Halilović na posudbu u Celtu?

Alen Halilović, Borussija, Mirko Barišić, GNK Dinamo Zagreb, Alen Halilović, FC Barcelona, Dinamo, Alen Halilović, nogomet, transfer, hrvatsko čudo od djeteta, GNK Dinamo Zagreb, FC Barcelona, Alen Halilović, FC Barcelona B, FC Barcelona, posudba, celta vigo, Alen Halilović, FC Barcelona B, FC Barcelona, Ivan Rakitić, Alen Halilović, FC Barcelona B, FC Barcelona, Sevilla
Navodno se i Barcelonini čelnici slažu da bi bolje napredovao igrajući u prvoj ligi

Prema pisanju španjolskog portala fichajes.net, Alen Halilović na zimu bi trebao otići na posudbu, a najozbiljnije zainteresirana je Celta.

Halilović, koji trenutačno igra za Barcelonu B koja se natječe u drugoj ligi, tako bi dobio priliku da se okuša u najboljem razredu španjolskog nogometa. Prema tom planu Halilović bi u Vigu bio do ljeta iduće godine kada bi ga Barcelona opet vratila u svoje redove.

Čelnici katalonskog kluba smatraju da bi Halilović kroz igre u Celti mogao dodatno napredovati i vide ga kao ozbiljnog konkurenta u momčadi iduće sezone. Podsjećamo, Barcelona je pod sankcijama Fife i neće biti u mogućnosti dovoditi nove igrače do 2016.godine.

goal.com